Sony BRAVIA W Event στο Γκάζι

You are currently viewing Sony BRAVIA W Event στο Γκάζι

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η Sony Hellas πραγματοποίησε εχθές την παρουσίαση της νέας σειράς W στο Blank!, το κτήριο των Urban Lofts στο Γκάζι, σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από την δουλειά της διάσημης bodypainter, Emma Hack

BeMovedSony960

Η παρουσίαση εντυπωσιακή και αυτη τη φορά, με ένα καλλιτεχνικό δρώμενο από χορεύτριες καλυμμένες με body painting, εγχείρημα με σκοπό την ανάδειξη των δυνατοτήτων των νέων τηλεοράσεων Sony BRAVIA, οι οποίες ξεγελούσαν την οπτική καμουφλαρισμένες μπροστά από πολύχρωμες pop art ταπετσαρίες.

BPOIsony960

Αφού οι δύο χορεύτριες ολοκλήρωσαν το νούμερο τους ήρθε η σειρα των νέων συσκευών να πάρουν τη θέση τους στο πεδίο ενδιαφέροντος των παρευρισκομένων, οι οποίοι δεν ήταν και λίγοι.

NewsPPL960

Έντονα χρώματα, ζωντανά στις οθόνες των τηλεοράσεων BRAVIA, λόγω της αποκλειστικής τεχνολογίας της Sony TRILUMINOS Display, η οποία αναπαράγει ένα μεγαλύτερο εύρος υπερρεαλιστικών χρωμάτων και τα αποδίδει με μεγαλύτερη πιστότητα, εντυπωσιακά video που προβάλλονταν στις τηλεοράσεις μεσω του νέου βελτιωμένου επεξεργαστή εικόνας X-Reality PRO, που αναβαθμίζει τις εικόνες με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

TRIlumD960

Η νέα σειρά χρησιμοποιεί επίσης και τεχνολογία Motionflow XR, για καλύτερη εμπειρία στην παρακολούθηση γρήγορων σκηνών δράσης και για gaming.

MFsony960

Ο ήχος και αυτός αναβαθμισμένος και επιβλητικός, βασισμένος στην αρχιτεκτονική ήχου Signal-to-Sound της Sony που μπορεί και βελτιστοποιεί τα ηχητικά σήματα, ακόμα κι αν προέρχονται από το κινητό σας. Tα πανίσχυρα ηχεία τους διαθέτουν έναν νέο σχεδιασμό Sense of Quartz, με αρμονικά ισορροπημένες γεωμετρικές φόρμες, κρύβοντας περίτεχνα ακόμα και ένα ηχείο μήκους 1,2 μέτρων πίσω από την οθόνη [μοντέλο W9].

W9960

Και όσον αφορά την συνδεσιμότητα, η οποία είναι πλέον το Α και το Ω σε οποιαδήποτε consumer συσκευή, οι νέες τηλεοράσεις BRAVIA της σειράς W είναι εξοπλισμένες με Wi-Fi, NFC αλλά και τη νέα εύχρηστη εφαρμογή TV SideView, για να είστε πλήρως συνδεδεμένοι με την τηλεόραση και όλα τα αγαπημένα σας social media, είτε χρησιμοποιείτε Android είτε iOS.

PresMen960

Αναλυτικότερα για την Sony στον τομέα της εικόνας είναι η πρώτη φορά που ενσωματώνεται οπίσθιος φωτισμός LED τεχνολογίας TRILUMINOS Display σε μοντέλο της. Χαρίζοντας πλούσια, αυθεντικά χρώματα με απαλούς τόνους αλλά και έντονα χρώματα όπως τα κόκκινα, τα μπλε και τα πράσινα, που δύσκολα μπορούν να αναπαραχθούν, η σειρά W9 [high-end] προσφέρει ένα αρκετά ευρύτερο φάσμα χρωμάτων και μία πιο φυσική και ζωντανή εμπειρία παρακολούθησης, με υψηλότερη αίσθηση τους βάθους.

TrilCol960

Επίσης να σας αναφέρουμε ότι η W9, μαζί με την σειρά W8, διαθέτουν ένα επιπλέον τηλεχειριστήριο NFC, για την απόλυτη εμπειρία One-touch mirroring η οποία είναι υπεύθυνη για την ολοκληρωμένη και απρόσκοπτη μεταφορα του περιεχομένου του κινητου σας στην μεγάλη οθόνη [πάντα με συμβατότητα σε μοντέλα Sony] και όπως όλα τα μοντέλα της σειράς W έχουν την δυνατότητα λειτουργίας screen mirroring μέσω Wi-Fi. Και οι τρεις σειρές διαθέτουν ενσύρματες δυνατότητες mirroring με καλώδιο MHL.

TVsideView960

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LED δημιουργήθηκε για απαιτητικούς θεατές, οι οποίοι αναζητούν εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας και υψηλής ανάλυσης και σίγουρα θα δώσει μεγάλη ώθηση στον τομέα της οικιακή ψυχαγωγίας που, αν μη τι άλλο, κέντρο της είναι η τηλεόραση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση