Νέο convertible MSI Slidebook S20

You are currently viewing Νέο convertible MSI Slidebook S20

Η MSI μετά τα νέα gaming φορητά με Windows 8 της σειράς G ανακοίνωσε και ένα νέο convertible σύστημα, το MSI Slidebook S20 ένα φορητό σύστημα το οποίο με μια κίνηση μπορείτε να μετατρέψετε από laptop σε tablet και το αντίστροφο.

Η οθόνη του MSI Slidebook S20 μπορεί να αποσπαστεί από το πληκτρολόγιο και έτσι έχετε μια πανίσχυρη ταμπλέτα με Windows 8, ενώ προσαρτώντας την οθόνη επάνω στο πληκτρολόγιο έχετε ένα Ultrabook με Windows 8.

Η οθόνη αφής έχει διαγώνιο 11,6 ιντσών και έρχεται με εντυπωσιακή ανάλυση full HD στα 1920×1080 pixels. Στην καρδιά του θα βρείτε έναν τρίτης γενιάς Intel Core i5, ενώ διαθέτει πληθώρα θυρών μεταξύ αυτών USB 3.0 και micro HDMI.

Το πάχος του είναι 19,8 χιλιοστά και το βάρος του μόλις 1,3 κιλά.

Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση