Έρχεται το Diablo III στο PlayStation 3

You are currently viewing Έρχεται το Diablo III στο PlayStation 3

Είναι επίσημο στις 3 Σεπτεμβρίου το θρυλικό Diablo IIΙ της Blizzard κυκλοφορεί για το PlayStation 3 και ο σεισμός αναμένεται να είναι μεγάλος.

Το εντυπωσιακό gameplay που έχουμε δει στην έκδοση για PC αναμένεται να περάσει άθικτο και στο PlayStation 3, ενώ το παιχνίδι θα διαθέτει προσαρμοσμένο interface και χειρισμό για το PlayStation 3.

diablo3-ps3-cover

Όλες οι προ-παραγγελίες του Diablo III που θα γίνουν για την έκδοση του PlayStation 3 θα περιλαμβάνουν το αποκλειστικό Infernal Helm. Αυτό θα είναι διαθέσιμο ήδη από το πρώτο level και προσφέρει +EXP bonus.

Οι fans του παιχνιδιού θα πρέπει απλά να περιμένουν το καλοκαίρι να περάσει, υπομονή!

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση