Σήμερα οι ανακοινώσεις της Apple

You are currently viewing Σήμερα οι ανακοινώσεις της Apple

Σήμερα ξεκινά το WWDC 2013 στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος. Εκεί η Apple δια στόματος Tim Cook το πιθανότερο θα κάνει τις ανακοινώσεις της.

wwdc-2013

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως θα πάρουμε μια γεύση από iOS 7, αφού ο χώρος όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το WWDC 2013 έχει γεμίσει με μεγάλες αφίσες όπου φέρουν τον αριθμό 7.

Αυτό όμως που περιμένουν οι περισσότερο, το νέο iPhone, δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα το δούμε σήμερα το βράδυ. Αν το δούμε τελικά θα είναι μια … ευχάριστη έκπληξη η Apple να έχει ανακτήσει και πάλι την δυνατότητα να μας κρατά τα πάντα κρυφά μέχρι την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο διάστημα μαθαίναμε τα πάντα πριν ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις της Apple και σε κάτι τύπους σας εμάς αυτό χαλάει την μαγεία.

Το βραδάκι αναμένεται να δούμε και κάτι σχετικά με τη νέα έκδοση του OS X το οποίο πιθανόν να έρθει επίσης ανασχεδιασμένο. Όπως είπαμε οι διαρροές είναι ελάχιστες και αυτή τη φορά δεν φαίνεται να έχουν καταφέρει να μας χαλάσουν την έκπληξη.

Tip για όσους διαθέτουν Apple TV, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το keynote live, οπότε συντονιστείτε.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση