Νέο Mac Pro με κυλινδρικό design και κορυφαίο hardware

You are currently viewing Νέο Mac Pro με κυλινδρικό design και κορυφαίο hardware

Ήταν καιρός η Apple να αντικαταστήσει τα γερασμένα πλέον Mac Pro, την  επαγγελματική desktop πρόταση της εταιρείας και το έκανε εχθές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα νέα Mac Pro είναι σχεδιασμένα από λευκό χαρτί και αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Ας ξεκινήσουμε από τον σχεδιασμό τους ο οποίος είναι – το λιγότερο – εντυπωσιακός. Μια κυλινδρική κατασκευή σε  το οποίο δεν θυμίζει για κανένα λόγο desktop σύστημα. Ξεπεράστε αυτό το – μικρό – σοκ και συνεχίστε στο σημαντικότερο κομμάτι ενός συστήματος όπως τα Mac Pro που δεν είναι άλλο από το hardware που περιλαμβάνουν.

Τα νέα Mac Pro έρχονται με 12-πύρηνους Intel Xeon E5 επεξεργαστές, αποθηκευτικό χώρο σε flash μνήμες, ενσωματωμένες θύρες Thunderbolt 2.0 και υποστήριξη για έως και τρεις οθόνες ανάλυσης 4K.

Ονειρευτείτε, ξεκινήστε τις οικονομίες σας και περιμένετε μιας και η Apple δεν ανακοίνωσε την τιμή τους – υποθέτουμε στο θεό – ανακοίνωσε όμως ότι θα τα δούμε αργότερα μέσα στο έτος. Μέχρι τότε δείτε τις φωτογραφίες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση