Πρώτες φωτογραφίες για το νέο HP EliteBook 8470p

You are currently viewing Πρώτες φωτογραφίες για το νέο HP EliteBook 8470p

Η HP έχει έτοιμο το EliteBook 8470p όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν, ένα business μοντέλο το οποίο θα αντικαταστήσει το EliteBook 8460p. Η βασική διαφοροποίηση του νέου μοντέλου είναι η υιοθέτηση των καινούργιων Ivy Bridge επεξεργαστών της Intel οι οποίοι αναμένονται στις 23 Απριλίου. Το νέο HP EliteBook 8470p διατηρεί όπως όλα δείχνουν την κατασκευή από αλουμίνιο και μαγνήσιο, η οποία όσον αφορά το προηγούμενο μοντέλο άφηνε εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο από πλευράς ποιότητας κατασκευής, όσο όμως και από πλευράς συναρμογής και αυξημένης αντοχής του σασί.

Σύμφωνα με το Laptop Reviews ένα από τα πρωτότυπα έρχεται με τον επεξεργαστή Intel Core i7 3ης γενιάς ο οποίος είναι χρονισμένος στα 1.7GHz. Επιπλέον το νέο μοντέλο αναμένεται με εξαιρετική αυτονομία μπαταρίας μιας και οι φήμες το θέλουν να έρχεται με μπαταρία εννέα κελιών. Αυτή η μπαταρία είχε στο προηγούμενο μοντέλο ονομαστική αυτονομία 32 ωρών.

Επιπλέον το νέο μοντέλο θα βασίζεται στο ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών της Intel, θύρες USB 3.0, μνήμη RAM μέχρι κι 8GB, αλλά και οθόνες με διαγώνιο 14 ίντσες και επιλογή αναλύσεων μεταξύ 1366×768 pixels και 1600×900 pixels για να διαλέξετε.

Αγαπητή HP Hellas, όταν το μοντέλο γίνει διαθέσιμο και στην Ελληνική αγορά θα θέλαμε να έχουμε ένα στη διάθεση μας για μια full δοκιμή. Ειδικά αυτή η μπαταρία του …

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

This Post Has 2 Comments

  1. Alex

    Φίλε μου, δουλεύουμε με Elitebooks και έχω δει 2510, 2530, 2540, 2560, 5330.

    Ομολογώ πως η ποιότητα κατασκευής είναι εκπληκτική και αν δείς το επόμενο βίντεο οπου άνθρωποι ανεβαίνουν επάνω στο 2540 !!! και δεν παθαίνει τίποτα θα καταλάβεις…

    http://www.youtube.com/watch?v=H5cKuO8ojAU

    Το έκανα ο ίδιος και επιβεβαιώνω… 🙂

    1. Γιώργος

      Ευχαριστούμε για το σχόλιο. Η εμπειρία μας συμφωνεί για την υψηλή ποιότητα κατασκευής της σειράς EliteBook της HP

Αφήστε μια απάντηση