Get Linux και κάντε δικές σας 100+ διανομές

You are currently viewing Get Linux και κάντε δικές σας 100+ διανομές

Το Get Linux είναι ένα λογισμικό, ένα εργαλείο που επιτρέπει στον χρήστη την πρόσβαση σε παραπάνω από 120 διαφορετικές διανομές, στα 32 και 64bit, με λιτή εμφάνιση και απλή χρήση, υποστηριζόμενο και από την ανάλογη ιστοσελίδα που είναι υπεύθυνη για την διανομή του. 

Το Distrowatch.com θα μου πείτε είναι ένα καλό μέρος για να αρχίσετε το “κυνήγι” αλλά γιατί να μην αξιοποιήσετε μια μικρή και δωρεάν εφαρμογή, που αναβαθμίζεται καθημερινά, σας δείχνει τις διανομές αλφαβητικά, παρέχει μια σύντομη περιγραφή, έκδοση, πληροφορίες για το γραφικό περιβάλλον και στιγμιότυπα από κάθε μια ξεχωριστά, με δυνατότητα μεταφοράς στην επίσημη ιστοσελίδα της κάθε διανομής με ένα κλικ ;

GL27960

Όταν θα έχετε καταλήξει στην διανομή της αρεσκείας σας, πατάτε το πλήκτρο Download και το είδωλο [ISO] ξεκινάει να κατεβαίνει στον δίσκο σας, αφού ορίσετε πρώτα το σημείο αποθήκευσης του.

Βέβαια το αστείο με το Get Linux είναι πως πρόκειται για μια εφαρμογή που λειτουργεί μόνο με Windows.

Σε δήλωση του ο κατασκευαστής της είπε : “Το Get Linux απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να ξεφύγουν από τα Windows. Μπορούν με μια ματιά να ανακαλύψουν 100+ διανομές Linux, να μάθουν για αυτές, να τις κατεβάσουν. Και για εκείνους που δεν διαθέτουν Windows, υπάρχει πάντα και η ιστοσελίδα μας, προσβάσιμη από οπουδήποτε.”

GLweb960

Μπορείτε να κατεβάσετε το Get Linux από εδώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση