Κατεβάστε τα Windows 8.1 Preview

You are currently viewing Κατεβάστε τα Windows 8.1 Preview

Όπως αναμενόταν η Microsoft στο συνέδριο που πραγματοποιεί για τους developers έδωσε τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να κατεβάσουν για δοκιμή και εγκατάσταση την Preview έκδοση των Windows 8.1.

Η ανανεωμένη έκδοση των Windows 8 την οποία περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό έρχεται με στόχο να αντικαταστήσει την υπάρχουσα από το προσεχές φθινόπωρο όπου και αναμένεται να διανεμηθεί σε χρήστες υπολογιστών και tablet.

Επειδή εμείς εδώ στο FullPC τις κάναμε τις δοκιμές μας να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία για την preview έκδοση δεν απευθύνεται σε χρήστες χωρίς εμπειρία για αυτό το λόγο και το backup του συστήματος σας πριν προχωρήσετε εμείς το θεωρούμε απαραίτητο – όπως βέβαια και η Microsoft.

Πληροφορίες για την Preview έκδοση των Windows 8.1 μπορείτε να βρείτε στο επίσημο blog των Windows, ενώ όσοι δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο μπορείτε να πάρετε άμεσα μια γεύση από την επίσημη σελίδα των Windows 8.1 Preview.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

This Post Has One Comment

  1. BlackDragon

    Ωραίο φαίνεται…

Αφήστε μια απάντηση