ΝB4530A Sound Bar ‘iF design award 2013’ από την LG [VIDEO]

You are currently viewing ΝB4530A Sound Bar ‘iF design award 2013’ από την LG [VIDEO]

H LG Electronics παρουσίασε το νέο Sound bar NB4530A, βραβευμένο με το ‘iF design award 2013’, το οποίο διαθέτει επεξεργαστή 3D Surround και 2.1 κανάλια εξόδου. 

“Το sound bar NB4530A αποτελεί λύση για όσους αναζητούν καλύτερο ήχο όταν παρακολουθούν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα μιας και δημιουργεί ένα ηχητικό πεδίο με βάθος το οποίο δεν υπάρχει σε καμία συμβατική TV.

sbf960

Με ύψος 35 χιλιοστά, minimal γραμμές σε μαύρο και ασημί και μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τις επιλογές τοποθέτησης, καθώς μπορεί να αναρτηθεί στον τοίχο, πάνω στο έπιπλο της TV ή σε κάποιο ράφι ακριβώς από κάτω, επιτρέπει στους καταναλωτές να ‘στήσουν’ το σύστημά τους έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χώρο που έχουν στη διάθεση τους.

Φιλοξενεί δύο ηχεία απόδοσης 160W, ενώ διαθέτει και ασύρματο subwoofer.

sbp960

 

Επιπλέον ενσωματώνει την τεχνολογία HDMI ARC η οποία και δίνει στο NB4530A τη δυνατότητα να αναπαράγει τον ήχο της TV χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια πρόσθετη καλωδίωση. Αντίστοιχα η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Bluetooth επιτρέπει το audio streaming από smartphones, tablets και φορητούς υπολογιστές.

Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του είναι :

– Σχεδιασμός για τηλεοράσεις με διαγώνιο μεγαλύτερη ή ίση των 47’’
– Κανάλια 2.1, ισχύς 310W, 2 x 80W [sound bar] + 1 x 150W [subwoofer]
– Σχεδιασμός Ultra Slim, πάχος 35 χιλ. [1.038 x 75 x 35 mm]
Wireless Sound Sync με τις LG TVs του 2013 [σύνδεση TV και Sound Bar μέσω Bluetooth]
Optical-in [x1], Portable-in, USB
HDMI in/out [ARC], SIMPLINK
– Αυτόματο Power on/off

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση