Τα χριστούγεννα οι τίτλοι της Amiga

You are currently viewing Τα χριστούγεννα οι τίτλοι της Amiga

Πριν από περίπου 15 ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι σύντομα θα δούμε στα κινητά μας παλιούς καλούς κλασσικούς τίτλους της Amiga.

Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες θα δούμε περισσότερους από 300 τίτλους της Amiga τα χριστούγεννα στο Google Play, προφανώς για συσκευές με Android.

Δυστυχώς οι πληροφορίες δεν αναφέρουν την πλήρη λίστα των τίτλων – ή έστω κάποιους από αυτούς – και έτσι η αγωνία μας παραμένει στα ύψη. Όχι δεν είμαστε αρνητικοί – το αντίθετο – αλλά η Amiga ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη πλατφόρμα με χιλιάδες τίτλους. Μεταξύ αυτών υπήρχαν εκατοντάδες εξαιρετικοί τίτλοι – τους οποίους αναπολούμε ακόμα – αλλά και μερικοί ήσσονος σημασίας.

Ελπίζουμε στη λίστα των 300 τίτλων που θα δούμε στο Google Play να υπάρξουν αρκετοί από εκείνους τους τίτλους για τους οποίους ακόμα και σήμερα θα αγοράζαμε μια Amiga.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση