Μπορείτε να ξεχωρίσετε το νέο iPad από το iPad 2; [VIDEO]

You are currently viewing Μπορείτε να ξεχωρίσετε το νέο iPad από το iPad 2; [VIDEO]

Αν και στην Ελλάδα το νέο iPad θα ξεκινήσει να πωλείται από την ερχόμενη Παρασκευή, το ερώτημα για πολλούς παραμένει. Μπορώ με κάποιο τρόπο εξωτερικά να ξεχωρίσω ποιο είναι το iPad 2 και ποιο το νέο iPad; Τα παιδιά από το the next web γύρισαν ένα ενδιαφέρον video που πρέπει να δείτε.

Κρατούν στα χέρια τους ένα iPad 2 και ένα νέο iPad και δεν ρωτούν περαστικούς, αλλά ανθρώπους που περιμένουν στην ουρά κάποιου Apple Store για να αγοράσουν το νέο iPad αν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιο από τα δύο είναι το νέο.

Τα αποτελέσματα άκρως ενδιαφέροντα.

https://www.youtube.com/watch?v=iox5Q2nWi

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση