Press photos για το iPhone 5C το οποίο φαίνεται να αντέχει στις γρατζουνιές [VIDEOS] – ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

You are currently viewing Press photos για το iPhone 5C το οποίο φαίνεται να αντέχει στις γρατζουνιές [VIDEOS] – ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Ακόμα δεν το είδαμε – επίσημα –  και έχουμε διαρροή όχι απλά μιας φήμης, ούτε καν μιας απλής φωτογραφίας, αλλά φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης και ενός video στο οποίο αποκαλύπτετε ότι το επερχόμενο νέο οικονομικό iPhone 5C τα πάει καλά απέναντι στις γρατζουνιές.

Οι φωτογραφίες φαίνεται να έχουν διαρρεύσει από retailer στη Ρουμανία και δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο για αυτές μιας και αποκαλύπτουν πλήρως το iPhone 5C όπως το περιμένουμε.

Στο πρώτο video που ακολουθεί θα δείτε μια ιδιαίτερα σκληρή δοκιμή στην οποία υποβάλετε το νέο iPhone 5C με στόχο να μας δείξει ότι αντέχει απέναντι στις κακουχίες της που θα αντιμετωπίζει καθημερινά.

Το δεύτερο video μας δείχνει unboxing από parts του νέου iPhone 5C από το οποίο αντιλαμβανόμαστε ότι νέο οικονομικό iPhone θα κυκλοφορήσει σε αρκετά χρώματα. Είδαμε λευκό, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο και μπλέ.

Υπομονή μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη λοιπόν.

Παρακάτω δείτε τις press φωτογραφίες του iPhone 5C.

https://www.youtube.com/watch?v=daHZK3vqd-Y

https://www.youtube.com/watch?v=45PqEMHlJ8s

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση