Το Sony Xperia Z1 έρχεται το Σεπτέμβρη

You are currently viewing Το Sony Xperia Z1 έρχεται το Σεπτέμβρη

Στις 4 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη της IFA 2013 η Sony θα παρουσιάσει το νέο smartphone της με όνομα Xperia Z1 – ή κατά άλλους Honami.

STILL_3_610px

Η επιλογή αρχικά της ημερομηνίας παρουσίασης δεν είναι τυχαία, αφού στο Βερολίνο, στη φετινή IFA 2013, θα λάβει μεγάλο μερίδιο δημοσιότητας το νέο smartphone της Sony. Το Xperia Z1 θα είναι άμεσα ανταγωνιστικό με το Nokia Lumia 1020 μιας και φαίνεται ότι θα έρθει με κάμερα που διαθέτει αισθητήρα 20,7 MPixels, xenon και LED flash. Οι φήμες δε θέλουν το Xperia Z1 να έχει δυνατότητα λήψης video σε ανάλυση 4K.

STILL_1_610px

Στην καρδιά του θα χτυπά ο Snapdragon 800, θα τρέχει Android 4.2.2 ενώ η οθόνη του θα είναι ανάλυσης full HD στα 1.080×1.920 pixels με διαγώνιο 5 ιντσών. Σύμφωνα με την παρακάτω φωτογραφία – η οποία δεν είναι επίσημη – το Xperia Z1 θα το δούμε σε τουλάχιστον τρία χρώματα, μαύρο, λευκό και μωβ.

Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη.

Πηγή
Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση