Indie και DRM Free παιχνίδια για Linux, PC και Mac στο ShinyLoot

You are currently viewing Indie και DRM Free παιχνίδια για Linux, PC και Mac στο ShinyLoot

Άλλη μια ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης παιχνιδιών εμφανίστηκε στο προσκήνιο, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στους ανεξάρτητους [Indie] και όσο το δυνατόν DRM-Free τίτλους. 

Το όνομα της είναι ShinyLoot, δεν διαθέτει κάποιο λογισμικό τύπου client [όπως το Steam ή το Origin] και υπόσχεται εξαιρετικές τιμές και ευκαιρίες. Μεγάλοι κερδισμένοι από την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος αυτού, από ότι φαίνεται, θα είναι οι οπαδοί του Linux, μιας και οι περισσότεροι τίτλοι που υπάρχουν στους καταλόγους του απευθύνονται σε αυτούς.

Sloot960

Το κατάστημα ξεκινάει επίσημα την λειτουργία του στις 26 Αυγούστου, με ένα μαραθώνιο εκπτώσεων που θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, προσφέροντας τίτλους από 50% μέχρι και 80% φτηνότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους τίτλους του ShinyLoot δίνουν και “κλειδιά” για τα δύο άλλα γνωστά και σαφώς μεγαλύτερα καταστήματα, Steam και Desura, αλλά μην περιμένετε να βρείτε “φανταχτερά” παιχνίδια. Το κατάστημα θα κρατήσει χαμηλό προφίλ και θα ενισχύσει τους νέους και φιλόδοξους δημιουργούς.

Ρίξτε του μια ματιά και μην σας ξεγελάσει η λιτή και “παλιομοδίτικη” αρχική του οθόνη. Προχωρήστε στα ενδότερα, ειδικότερα στο τμήμα των “Sales” και “δωρεάν” τίτλων.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση