UnoDNS από την UnoTelly

You are currently viewing UnoDNS από την UnoTelly

Ας μην κρυβόμαστε. Η ελληνική τηλεόραση, το περιεχόμενο που προσφέρει στους τηλεθεατές της, έχει κουράσει και έχει εκνευρίσει πολλούς από εμάς, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια. Αλλάξτε κανάλι. Η πλατφόρμα Unotelly θα σας κάνει να ξαναγαπήσετε την τηλεόραση. 

Επαναλήψεις, αδιάφορα σήριαλ, ταινίες και σειρές που έχουν προβληθεί άπειρες φορές [με τις καλύτερες από αυτές να μεταδίδονται μετά τις 12 το βράδυ], τίποτα που ο χρήστης δεν μπορεί να βρει στους Torrent Trackers. Οτιδήποτε μπορεί να μας προσφέρει ένα καλύτερο θέαμα, είναι επιθυμητό.

Έχετε ακουστά το Netflix και το Hulu ; To iBBC και το History Channel ; Το Spotify και το Pandora ;

Σίγουρα

Θα μου πείτε ναι, εντάξει, αλλά αυτές είναι υπηρεσίες μη προσβάσιμες από Ελλάδα … ή μήπως όχι ;

UnotMaps960

To UnoTelly είναι μια συνδρομητική υπηρεσία [ξεκινά από $4.99 το μήνα] και χάρη στους πολλούς και γρήγορους DNS servers που διαθέτει σε όλο τον πλανήτη, όταν ο χρήστης επιθυμεί να επισκεφτεί κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες, το UnoTelly παραποιεί το geolocation [που προδίδει την τρέχουσα γεωπολιτική μας θέση] προσφέροντας του κανονική πρόσβαση. Και όλα αυτά με εκπληκτική ταχύτητα.

Netflix960

Όσοι από εσάς έχετε εμπειρία από VPN [virtual private network], θα ξέρετε ότι πολλές φορές η ταχύτητα είναι δραματική και τα συστήματα σέρνονται. To UnoTelly επειδή λειτουργεί μέσω DNS και όχι μόνο μέσω VPN, θα σας δώσει την δυνατότητα να απολαύσετε αμερικανικά και βρετανικά κανάλια και υπηρεσίες ακριβώς όπως θα “έτρεχαν” αν ήταν διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Unot2960

Στην ιστοσελίδα του UnoTelly θα βρείτε κάθε πληροφορία που μπορεί να χρειαστείτε, καθώς και ανάλογη υποστήριξη. Είναι συμβατό σχεδόν με όλα τα λειτουργικά συστήματα [ουσιαστικά δεν υπάρχει παρέμβαση σε λογισμικό ή hardware] αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένα modem/router με ευρυζωνική σύνδεση ADSL/VDSL, μια συσκευή που θα προσφέρει την απαραίτητη πρόσβαση [PC, Mac, tablet, smartphone] και αν και εφόσον το επιθυμείτε, μια συνδρομή στα δίκτυα που σας ενδιαφέρουν. Μόλις καταχωρηθούν οι DNS Servers του UnoDNS στην καρτέλα δικτύου είστε έτοιμοι να συνδεθείτε.

UnotLag960

Μια στιγμή, θα μου πείτε, μιλήσαμε ήδη για μία συνδρομή … ποια είναι η δεύτερη ;

Θα ξοδέψετε 5 δολάρια για το UnoTelly και 8 δολάρια πχ. για το Netflix ή το Hulu Plus. Άρα θα χρειαστεί να καταβάλετε το “τεράστιο” ποσό των 9.85 ευρώ το μήνα για να έχετε πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ψυχαγωγίας στον κόσμο. Και μην ξεχνάτε τα δεκάδες υπόλοιπα – μη συνδρομητικά – κανάλια.

Hulu960

Οι εξοικειωμένοι με τα δίκτυα χρήστες, μπορούν να ορίσουν την πρόσβαση στο UnoDNS απευθείας στο router τους και να μην χρειαστεί να εφαρμόσουν χειροκίνητα τις ρυθμίσεις σε όλες τους τις συσκευές.

Η υπηρεσία του Unotelly είναι πραγματικό εύρημα για εκείνους που αποζητούν “On Demand” φρέσκο και ξεχωριστό περιεχόμενο, αν και για τα συνδρομητικά κανάλια θα χρειαστεί να στήσετε και ένα PayPal λογαριασμό με “αμερικάνικο” προφίλ. Αυτό είναι το λιγότερο.

Το UnoDNS ως πλατφόρμα προσφέρει και 256-bit SSL προστασία από την Comodo SSL, μέσω HTTPS, για την εξασφάλιση των χρηστών της.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την μέγιστη εμπειρία αυτών των προγραμμάτων είναι η γνώση της Αγγλικής γλώσσας, μιας και δεν παρέχονται υπότιτλοι, παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις σε Αγγλικά [CC].

Μπορείτε με ελάχιστα χρήματα και μηδαμινό κόπο να αποκτήσετε HD βίντεο σε iOS, Android, Linux, XBMC, Boxee, Windows XP/7/8 και Mac OS X. Μία δοκιμή θα σας πείσει.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση