Από σήμερα διαθέσιμα τα Windows 8.1 σε συνδρομητές MSDN και Technet

You are currently viewing Από σήμερα διαθέσιμα τα Windows 8.1 σε συνδρομητές MSDN και Technet

Μετά από αρκετές αντιδράσεις σχετικά με τη μη διάθεση των Windows 8.1 σε προγραμματιστές νωρίτερα, η Mirosoft απάντησε σήμερα κάνοντας τελικά διαθέσιμη την τελευταία έκδοση των Windows στις συνδρομητικές υπηρεσίες MSDN και Technet.

Η πολιτική της μεγάλης κυρίας του software όσον αφορά τη διάθεση των νέων εκδόσεων επιστρέφει όπως τη γνωρίζαμε, με τις νέες εκδόσεις να διατίθενται νωρίτερα σε προγραμματιστές.

Η εταιρεία πάντως ενημέρωσε ταυτόχρονα με τη διάθεση των Windows 8.1 ότι η εμπειρία χρήσης δεν θα πρέπει να θεωρείτε ολοκληρωμένη πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μιας και οι online υπηρεσίες βρίσκονται ακόμα υπό ανάπτυξη. Στις 18 Οκτωβρίου μάλιστα και μέσω του Windows Update θα κυκλοφορήσει η τελική διόρθωση  η οποία θα περιλαμβάνει όποια λάθη επισημανθούν.

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση