Η τιμή των Windows 8.1 θα ξεκινά από τα 120 δολάρια

You are currently viewing Η τιμή των Windows 8.1 θα ξεκινά από τα 120 δολάρια
Στο τέλος Οκτώβρη θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων τα Windows 8.1 και η Microsoft σήμερα μέσα από το επίσημο blog των Windows μας έκανε γνωστές τις τιμές διάθεσης του νέου λειτουργικού.
Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 18 Οκτώβρη, όπου και τα πρώτα συστήματα με προ-εγκατεστημένο το νέο λειτουργικό σύστημα θα βρεθούν στις προθήκες των καταστημάτων. Οι χρήστες των Windows την ίδια ημέρα θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στη νέα έκδοση εντελώς δωρεάν μέσα από το Windows Store.
Windows-8.1-box

Όσοι χρήστες θελήσουν μια νέα άδεια χρήσης θα έχουν τη δυνατότητα να την προμηθευτούν είτε online σε ψηφιακή μορφή, είτε σε φυσική μορφή, σε ένα DVD. Η τιμή εκκίνησης που έχει οριστεί είναι τα 120 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ η έκδοση Pro θα κοστίζει 200 δολάρια. Οι τιμές δεν αποτελούν έκπληξη μιας και είναι ακριβώς οι ίδιες με τις ήδη υπάρχουσες για τα Windows 8.

Ένα νέο σημαντικό χαρακτηριστικό που θα έρθει με τα Windows 8.1 είναι ότι τελικός χρήστης θα έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης της ψηφαικής έκδοσης σε σύστημα που δεν διαθέτει ήδη λειτουργικό σύστημα, κάτι που δεν είναι εφικτό με την αντίστοιχη έκδοση των Windows 8 σήμερα.

Win8.1_ProPack_Boxshot_LeftAngle_735F212A

Τέλος όσοι θέλουν να αναβαθμισούν την απλή έκδοση των Windows 8.1 σε έκδοση Pro θα μπορούν να το κάνουν κατεβάζοντας το Pro Pack με κόστος 100 δολάρια.

Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση