Entry Level AS 2 NAS από την ASUSTOR

You are currently viewing Entry Level AS 2 NAS από την ASUSTOR

ASUSTOR είναι μία εταιρεία που απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που χρησιμοποιούν CPU-based αποθηκευτικά μέσα τύπου NAS

Δύο καινούριες τέτοιες υλοποιήσεις αλλά με πιο οικιακό χαρακτήρα, αποφάσισε να διαθέσει στο εμπόριο η ταϊβανέζικη εταιρεία και να συνδυάσει τον αποθηκευτικό χώρο, το cloud και την ψυχαγωγία.

Η σειρά AS χωρίζεται σε δύο υποκατηγορίες : την AS-20XT [AS-202T/AS-204T] και την AS-20XTE [AS-202TE/AS-204TE]. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε συσκευές ικανές να δημιουργήσουν, πέρα από την τοπική αποθηκευτική τους λειτουργία, το προσωπικό Cloud του εκάστοτε χρήστη αλλά και να συμβάλουν στην ψυχαγωγία του [AS-20XTE].

“Για να καλύψουμε τις εταιρικές αλλά και τις ατομικές ανάγκες, η ASUSTOR αποφάσισε να λανσάρει 2 οικονομικές σειρές προϊόντων εξοπλισμένες με διπύρηνους Intel επεξεργαστές, εγγύηση στην αξιοπιστία και στις επιδόσεις. Κατεβάζουμε τις τιμές και ανεβάζουμε την ποιότητα“, δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας Allen Yen.

ASTXBMC960

Στην “καρδιά” των δύο νέων μοντέλων “χτυπάει” ένας διπύρηνος Intel Atom στα 1.2GHz και εκτός από τις φοβερές επιδόσεις που έχουν όσον αφορά την αποθήκευση, την διατήρηση των δεδομένων σας στο “νέφος”, τα προγραμματισμένα back-up αλλά και την ικανότητα τους να συνδεθούν με κάμερες παρακολούθησης, η μία σειρά [AS-20XTE] φέρει και υποδοχή HDMI αλλά και δέκτη υπερύθρων για αλληλεπίδραση με τηλεκοντρόλ [πωλείται ξεχωριστά].

ASTSTR960

Έτσι, με την προσθήκη της απαραίτητης εφαρμογής XBMC από το App Central της ASUSTOR, μετατρέπετε το NAS σας σε συσκευή ψυγαγωγίας που αναπαράγει κάθε μορφής αρχείο.

AS-20XT Series:

– Διπύρηνος Intel Atom στα 1.2 GHz 
– 512MB DDR3 μνήμης RAM
– Μέγιστη χωρητικότητα : 8TB [AS-202T, δύο μονάδες δίσκων] and 16TB [AS-204T, 4 μονάδες δίσκων]
– USB 3.0 [5 Gb/s]
– RAID-Μigration μέσω δικτύου και επέκταση χωρητικότητας
– Μοντέλα σύνδεσης : JBOD, RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10

AS-20XTE Series:

– Διπύρηνος Intel Atom στα 1.2 GHz
– 1GB DDR3 μνήμης RAM
– Μέγιστη χωρητικότητα : 8TB [AS-202T, δύο μονάδες δίσκων] and 16TB [AS-204T, 4 μονάδες δίσκων]
– USB 3.0 [5 Gb/s]
– HDMI
– Έξοδος ήχου
– Δέκτης υπερύθρων
– RAID-Μigration μέσω δικτύου και επέκταση χωρητικότητας
– Μοντέλα σύνδεσης : JBOD, RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10

APCTR960

Στο κομμάτι του λειτουργικού συστήματος συναντάμε το ADM 2.0 [ASUSTOR Data Master], ένα περιβάλλον που αναλαμβάνει να τακτοποιήσει κάθε επιθυμία του χρήστη. Mission Mode back-up, FTP Explorer και AiMaster/AiData για πρόσβαση από τις φορητές συσκευές σας [smartphone/tablet].

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση