Το “δίκαννο” της Lian Li

You are currently viewing Το “δίκαννο” της Lian Li

H Lian Li, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες κουτιών για υπολογιστικά συστήματα, θα διαθέσει στην αγορά το PC-5600 Dual, μια “εξωτική” υλοποίηση από αλουμίνιο ικανή να φιλοξενήσει οτιδήποτε περνάει από το μυαλό σας. 

Οι διαστάσεις του είναι 38,2 x 52,5 x 41,5 cm και το βάρος του 9,2Kg. Χωρίζεται σε δύο διαμερίσματα που προσφέρουν μέχρι και 9 υποδοχές των 5.25″, 7 υποδοχές των 3.5″ και 6 υποδοχές των 2.5″.

LLCfr960

Σκοπός της δημιουργίας αυτού του περίεργου κουτιού είναι η κατασκευή συστημάτων με μητρικές E-ATX/SSI-CEB, αφήνοντας από την μία πλευρά χώρο για τα αποθηκευτικά μέσα και από την άλλη για τα συστήματα τροφοδοσίας και ψύξης.

Στην όψη του ξεχωρίζουν δύο θέσεις για ανεμιστήρες των 120mm, πίσω για τρεις ανεμιστήρες των 140mm και για τους οπαδούς της υδρόψυξης υπάρχει χώρος για θαλάμους 120mm ή 180mm στο επάνω μέρος ή 360mm στο πίσω αριστερό μέρος.

LLCbk960

Θα διατεθεί σε μαύρο [PC-D600B] και ασημί [PC-D600A] χρώμα.

Η τιμή του δεν έχει γίνει γνωστή αλλά αν κρίνουμε από άλλα κουτιά της ταϊβανέζικης εταιρείας, θα είναι τσουχτερή.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση