Μητρική Hi-Fi B85N 3D Mini ITX από την BIOSTAR

You are currently viewing Μητρική Hi-Fi B85N 3D Mini ITX από την BIOSTAR

Το νέο μέλος της “οικογένειας” μητρικών της BIOSTAR ακούει στο όνομα Hi-Fi B85N 3D και ανήκει στην κατηγορία των Mini-ITX, όσον αφορά το φορμά. Υλοποιείται γύρω από το Intel B85 [Business Chipset], το οποίο θεωρείται σχετικά οικονομικό και δεν υποστηρίζει τεχνολογία Intel vPro

Ιδανικό για SFF [17cm x 17cm] συστήματα, το Hi-Fi B85N 3D προσφέρεται για επεξεργαστές Intel Core 4ης γενιάς i5/i7 [1150], έχει δύο υποδοχές μνήμης RAM DDR3 1600/1333 έως και 16GB και πέντε υποδοχές για SATA δίσκους [2 x SATA II, 2 x SATA III και 1 x mSATA].

BioS3DSSF960

H Biostar το έχει εξοπλίσει με τις τεχνολογίες Hi-Fi Power και Hi-Fi AMP, για την βελτίωση και ενίσχυση του ηχητικού σήματος και η Intel την τεχνολογία SBA 2.0 [Small Business Advantage], ιδανική για εταιρική χρήση με τακτικά backup και συνεχόμενη επιτήρηση του συστήματος, καθώς και με Intel Rapid Start και Smart Connect.

Η μητρική είναι “Windows 8 Ready” και το κερασάκι στην τούρτα είναι η υποστήριξη 4K/2K βίντεο από την ενσωματωμένη HDMI θύρα του [DVI/VGA/HDMI].

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση