Belkin Dual Video Docking Stand για MacBook Air/MacBook Pro [VIDEO]

You are currently viewing Belkin Dual Video Docking Stand για MacBook Air/MacBook Pro [VIDEO]

Η Belkin ανακοίνωσε ότι το USB 3.0 Dual Video Docking Stand που αρχικά είχε λανσάρει για χρήση με Ultrabooks είναι πλέον συμβατό και με MacBook Air/MacBook Pro. 

Οι χρήστες τους θα απολαμβάνουν πλέον μεγαλύτερη ευελιξία, αυξάνοντας τις παραγωγικές δυνατότητες του φορητού τους υπολογιστή.

BSFMAMBP960

Η νέα βάση προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στα περιφερειακά, με εργονομική σχεδίαση που φέρνει το MacBook Air/MacBook Pro στο επίπεδο μιας κανονική οθόνη, διευκολύνοντας σας κατά την πολύωρη εργασία και μια θύρα SuperSpeed ​​που αναλαμβάνει να στείλει οπτικό σήμα σε δύο οθόνες υψηλής ανάλυσης μέσω ενός και μόνο καλωδίου USB 3.0 “plug-and-display”, αξιοποιώντας την τεχνολογία DisplayLink.

UCBS960

Ο Timothy North, διευθυντής προϊόντων για την Belkin ανά την υφήλιο, δήλωσε : “Τώρα με την υποστήριξη και σε φορητά συστήματα της Apple, η Belkin παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και συμβατότητα σε όλους τους χρήστες. Το Dual Video Docking Stand προσφέρει ελευθερία κινήσεων, για ακόμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα.”

Προϋπόθεση για την συνεργασία του Dual Video Docking Stand με τα MacBook Air και MacBook Pro είναι η εγκατάσταση Mac OS Χ 10.8.5 ή μεταγενέστερου στο σύστημα και το κόστος αγοράς του είναι τα 200 δολάρια ΗΠΑ [150 ευρώ].

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση