Δωρεάν από σήμερα η αναβάθμιση στο OS X Mavericks

You are currently viewing Δωρεάν από σήμερα η αναβάθμιση στο OS X Mavericks

Στο event της Apple το οποίο ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η εταιρεία ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του OS X 10.9 Mavericks για όλους τους κατόχους υπολογιστών Mac εντελώς δωρεάν

Η έκπληξη της δωρεάν διάθεσης της νέας έκδοσης του τελευταίου λειτουργικού συστήματος της Apple ήταν κάτι που οι κάτοχοι υπολογιστών Mac δεν περίμεναν να ακούσουν.

Το ολοκαίνουργιο OS X 10.9 Mavericks έρχεται με χαρακτηριστικά τα οποία το ενοποιούν ακόμα περισσότερο με το iOS και μεταξύ αυτών είναι η προσθήκη της εφαρμογής χαρτών, οι καρτέλες του Finder, η προσθήκη του iBooks και αρκετές ακόμη δυνατότητες.

Το Mavericks βελτιώνει την εμπειρία των εφαρμογών σε πλήρη οθόνη, ενώ πλέον μπορεί κανείς να ανοίξει περισσότερες από μία εφαρμογές σε πλήρη οθόνη, κάτι που εξαρτάται από το πλήθος εξωτερικών οθονών που χρησιμοποιεί.

Καλή τύχη σε όσους προσπαθήσουν τις αμέσως επόμενες ώρες να προχωρήσουν στην αναβάθμιση μιας και οι servers της Apple αναμένεται να έχουν … πολύ δουλειά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση