Epson Ink Tank System: 4.000 σελίδες με €6 ανά δοχείο μελάνης

You are currently viewing Epson Ink Tank System: 4.000 σελίδες με €6 ανά δοχείο μελάνης

Η σειρά Ink Tank System της Epson, με ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελάνης έρχεται να μειώσει τα κόστη εκτυπώσεων, προσφέροντας δοχεία που γεμίζουν και εκτυπώσεις 4.000 σελίδων.

Η νέα σειρά Ink Tank System διαθέτει δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 70 ml που μπορούν να ξαναγεμίσουν. Αυτό προσφέρει στους οικιακούς χρήστες αλλά και στις επιχειρήσεις εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα.

Για έγχρωμη εκτύπωση υπάρχει η σειρά L series, με τα μοντέλα L210, L355,L550, L110, L300 η οποία αποτελείται από εκτυπωτές και πολυ-μηχανήματα. Σημειώστε, ότι για κάθε νέο δοχείο μελάνης που αντικαθιστάτε με κόστος €6 μπορείτε να εκτυπώσετε έως και 4.000 σελίδες.

Για εκτύπωση φωτογραφιών με επαγγελματικό αποτέλεσμα, διατίθεται ο L800 από την ίδια σειρά ο οποίος μπορεί να εκτυπώσει μέχρι και 1.800 φωτογραφίες 10×15 εκατοστών με τα μελάνια που υπάρχουν στην αρχική του συσκευασία. Μπορείτε ακόμα και να εκτυπώσετε απευθείας σε CD/DVD.

Για μονόχρωμη εκτύπωση υπάρχει η σειρά M series, με τα μοντέλα M100, M105,M200 η οποία επίσης αποτελείται από εκτυπωτές και πολυ-μηχανήματα και τα οποία είναι ιδανικά για εκτυπώσεις έως και 6.000 σελ. ανά δοχείο μελάνης προσφέροντας ατελείωτες εκτυπώσεις!

Όλοι οι εκτυπωτές Ink Tank System διαθέτουν την τεχνολογία Micro Piezo της Epson. Επιπλέον, παρέχεται εγγύηση 12 μηνών.

Τέλος, κάποια από τα μοντέλα της σειράς είναι Wi-Fi και Ethernet διαθέτουν εφαρμογές όπως Epson iPrint όπου επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν ασύρματα από smartphones και tablet.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση