Νέοι φορητοί από τη Dell

You are currently viewing Νέοι φορητοί από τη Dell

Dell ανακοίνωσε σήμερα τη νέα business σειρά Ultrabooks Latitude 7000 και τις σειρές Latitude 5000 και Latitude 3000 οι οποίες αποτελούνται από αρκετά νέα μοντέλα.

Latitude E7240 Touch Notebook

Οι σειρές Latitude 7000, 5000 και 3000 είναι διαθέσιμες με επιλογές για οθόνη αφής.

«Αυτές οι εντυπωσιακές νέες προσθήκες στη σειρά Latitude παρέχουν στους εταιρικούς μας πελάτες όσα έχουν ζητήσει με τη προσθήκη δυνατοτήτων αφής στο εργασιακό περιβάλλον στα επίπεδα τιμών που επιθυμούσαν» ανέφερε ο Kirk Schell, αντιπρόεδρος του Commercial Computing group στη Dell.

Latitude E5440 Touch Notebook

Κάθε φορητός και Ultrabook Latitude έχει σχεδιαστεί με υλικά όπως: κατεργασμένο αλουμίνιο, ενισχυμένο κράμα μαγνησίου, ισχυρούς συνδέσμους από ατσάλι, ανθρακονήματα, ανθεκτική βάση με ειδικές επιστρώσεις, ενώ σε αρκετά μοντέλα θα βρείτε πληκτρολόγιο ανθεκτικό σε υγρά και ασφάλιση οθόνης.

Latitude 3540 Notebook

Οι οθόνες αφής στις σειρές Latitude 7000, 5000 και 3000 προσφέρουν γυαλί Corning Gorilla Glass NBT για έως 10 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με το κοινό γυαλί το οποίο είναι το κυρίαρχο υλικό που χρησιμοποιείται στις οθόνες των φορητών στον κλάδο. Οι φορητοί Latitude επίσης εξοπλίζονται με τη τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών StrikeZone, ταχείας απόκρισης αισθητήρες ελεύθερης πτώσης και ελαστική απομόνωση του σκληρού δίσκου.

Latitude E7440 Notebook Ecosystem

Οι σειρές Latitude 7000, 3000 και 5000 της Dell, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, είναι άμεσα διαθέσιμες, μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε πληροφορίες για τις τιμές διάθεσης.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση