Panasonic Toughbook CF-AX3 Ultrabook

You are currently viewing Panasonic Toughbook CF-AX3 Ultrabook

Και η Panasonic απoφάσισε να μπει στο “παιχνίδι” των Intel Core επεξεργαστών 4ης γενιάς και μάλιστα με ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν, το Toughbook CF-AX3, σειρά στην οποία ανήκουν μερικά από τα πιο ανθεκτικά συστήματα που φτιάχτηκαν ποτέ. 

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι μια υλοποίηση 2-σε-1 με 360° Flip-Over σχεδίαση, ενσωματώνει τον Intel Core i5 4300U vPro, του οποίου οι ενεργειακές απαιτήσεις προσφέρουν στον χρήστη έως και 12 ώρες μακριά από την πρίζα. Εξαιρετικό χαρακτηριστικό αποτελεί η αλλάγη μπαταρίας “εν θερμώ”, όσο δηλαδή είναι σε λειτουργία, εκτοξέυοντας την αυτονομία στις 20 ώρες.

FODPU960

Διαθέτει οθόνη 11,6″ Full HD IPS MultiTouch – 10 σημείων – με ειδική επίστρωση που μειώνει δραματικά τις αντανακλάσεις, δίνοντας καθαρή εικόνα ακόμα και στο όριο της, σε γωνία θέασης 170 μοιρών.

Με το βάρος να κυμαίνεται στα 1.135 gr, το πάχος στα 18 mm, το σύστημα της Panasonic κρατάει ακόμα στο “οπλοστάσιο” του VGA και HDMI θύρες για την απαιτούμενη έξοδο εικόνας, δύο θύρες USB 3.0, μία θύρα Gigabit Ethernet και συσκευή ανάγνωσης καρτών SDXCWLAN 802.11 a/b/g/nBluetooth 4.0 και κατά παραγγελία modem 3G/4G/LTE.

To Toughbook CF-AX3, για το οποίο ως λειτουργικό επιλέχθηκαν τα Windows 8.1, θα διατεθεί στην αγορά τον Νοέμβριο και η τιμή του αναμένεται να αγγίξει τα 2.200 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση