Intel Bay Trail D με Turbo Boost

You are currently viewing Intel Bay Trail D με Turbo Boost

Τρεις νέους επεξεργαστές φέρνει η Intel στην οικογένεια των Bay Trail, λεπταίνοντας ακόμα περισσότερο τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Core επεξεργαστών και εκείνων που ακολουθούν την αρχιτεκτονική Silvermont

Συγκεκριμένα οι Celeron J1800, Celeron J1900 και Pentium J2900 εκτός από την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και την εκπομπή μικρών θερμικών φορτίων [10W TDP] που τους διακρίνει, διαθέτουν και εξελιγμένα υποσυστήματα γραφικών HD στα 792 MHz, 854 MHz και 896 MHz αντίστοιχα αλλά και τεχνολογία Turbo Boost.

SVMCH960

Συγκεκριμένα τα τρία νέα SoCs μπορούν να υπερχρονιστούν ως εξής :

– Celeron J1800 με 2 πυρήνες από τα 2,41 GHz στα 2.58 GHz
– Celeron J1900 με 4 πυρήνες από τα 2,00 GHz στα 2.42 GHz
– Pentium J2900 με 4 πυρήνες από τα 2,41 GHz στα 2.67 GHz

Και οι τρεις είναι ιδανικοί για SFF συστήματα χωρίς ενεργητική ψύξη, συστήματα μικρών διαστάσεων για καθημερινή απλή χρήση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση