Η Amazon θα παραδίδει τις παραγγελίες με drones σε 30 λεπτά [VIDEO]

You are currently viewing Η Amazon θα παραδίδει τις παραγγελίες με drones σε 30 λεπτά [VIDEO]

Ο Jeff Bezos, ιδρυτής και πρόεδρος της Amazon, του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού καταστήματος στον πλανήτη έκανες εχθές μια δήλωση η οποία αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Τα μη επανδρωμένα μικρά αεροσκάφη – drones – θα χρησιμοποιούνται για τις παραδόσεις προϊόντων της Amazon.

Η παραπάνω ανακοίνωση που μοιάζει να βγήκε από διήγημα επιστημονικής φαντασίας έγινε εχθές στην εκπομπή 60 minutes του δικτύου CBS σε συνέντευξη που έδωσε εκεί ο κ. Bezos.

Το σενάριο παράδοσης χρησιμοποιώντας drones έρχεται κατευθείαν από το τμήμα R&D της Amazon, η οποία πειραματίζεται στην παράδοση παραγγελιών μικρών πακέτων στην πόρτα των πελατών της, σε χρόνο μικρότερο των 30 λεπτών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Για του λόγου το αληθές, παρακάτω μπορείτε να δείτε video από το οποίο θα πάρετε μια πρώτη γεύση για τη νέα υπηρεσία που ετοιμάζει η Amazon.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση