Πιστοποίηση AutoCAD 2014 για τα φορητά Workstations της MSI

You are currently viewing Πιστοποίηση AutoCAD 2014 για τα φορητά Workstations της MSI

H MSI αποφάσισε να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς αγοραστές, ιδιαίτερα εκείνους που αναζητούν ένα αξιόπιστο και ισχυρό σύστημα, ένα σύστημα που θα μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη εν κινήσει

Και από ότι φαίνεται το κατάφερε, παρουσιάζοντας μία σειρά από φορητά Workstations [GT70 2OL, GT70 2OK, GT60 2OK – 3K IPS Edition και GT60 2OJ] εφοδιασμένα με τις τελευταίες κάρτες γραφικών Quadro της NVIDIA [K4100M/K3100M/K2100M] καθώς και με τους 4ης γενιάς Intel i7 επεξεργαστές, όλα με λειτουργικά Microsoft Windows 8/Windows 7 Professional.

MSIAU142960

Τα συστήματα αυτά διαθέτουν τεχνολογίες όπως Super RAID 2 με SSD RAID 0, Cooler Boost 2Killer DoubleShot Ethernet, έξοδο εικόνας μέχρι και σε τέσσερα μόνιτορ, υποστήριξη σε OpenGL 4.3, DirectX 11, Shader Model 5.0 και OpenCL αλλά επιπλέον φέρουν και την πιστοποίηση της γνωστής εταιρείας AUTODESK, κατασκευάστριας του σχεδιαστικού λογισμικού AutoCAD.

Η δε ανάλυση στις οθόνες τους ξεκινά από τα 1920×1080 px [LED backlight LCD στις 17.3″] και αγγίζει τα 2880 x 1620 px [LED backlight LCD στις 15.6″], όλες με επίστρωση Anti-Glare.

MSIAU143960

Η υιοθέτηση των καινούριων NVIDA Quadro από την MSI δίνει στα συστήματα αυτά το πλεονέκτημα της παράλληλης επεξεργασίας που προσφέρουν οι εκατοντάδες CUDA πυρήνες τους, απογειώνοντας το εύρος μνήμης έως και τα 102.4GB/s στα 100W σε μέγιστη απόδοση, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για όσους εργάζονται με απαιτητικές εφαρμογές όπως Adobe CS6, Autodesk Inventor, AutoCAD, Dassault Systemes CATIA, SoliWorks, PTC Creo και Siemens NX.

Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα “τσουχτερές” και θα αγγίζουν ακόμα και τα 3.100 δολάρια ΗΠΑ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.