Nokia Lumia 1520, έρχεται στα 749 ευρώ [VIDEO]

You are currently viewing Nokia Lumia 1520, έρχεται στα 749 ευρώ [VIDEO]

Ανακοινώθηκε και επίσημα η διάθεση του νέου Nokia Lumia 1520 στην ελληνική αγορά, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη με εκτιμώμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 749 ευρώ

Για τους οπαδούς λοιπόν των Windows Phone, της Nokia και των χορταστικών οθονών το νέο Lumia 1520 έχει αυτό που λέμε “το πακέτο”.

NL15202960

Οθόνη 6″ [full HD 1080p] LCD IPS με τεχνολογία ClearBlack και Gorilla glass 2, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 στα 2.2GHz2GB μνήμης RAM, κάμερα τεχνολογίας Pure View με φακό Carl Zeiss και OIS [Optical Image Stabilization] στα 20ΜΡ, διπλό LED φλας και εμπρόσθια κάμερα 1.2 Skype HD 720p.

Ο αποθηκευτικός χώρος των 32GB στην συσκευή, των 7GB στο SkyDrive και η επεκτασιμότητα του με χρήση κάρτας microSD έως και 64GB σε συνδυασμό με την μπαταρία των 3400 mAh που επέλεξε η Nokia να εξοπλίσει το Lumia 1520, ολοκληρώνουν την εικόνα της ευελιξίας και την αυτονομίας που χαρακτηρίζουν την συσκευή.

Το λειτουργικό εδώ είναι φυσικά το Windows Phone 8, πλήρως ενημερωμένο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση