HP: Ανάκληση 101.000 μπαταριών laptop

You are currently viewing HP: Ανάκληση 101.000 μπαταριών laptop

Η HP σήμερα ανακοίνωσε την επέκταση του προγράμματος ανάκλησης μπαταριών που ξεκίνησε πέρυσι και πλέον περιλαμβάνει επιπλέον μπαταρίες που συνόδευαν τα ίδια μοντέλα φορητών.

Η ανάκληση αφορά μπαταρίες ιόντων λιθίου με κυψέλες της Panasonic και οι οποίες συνόδευαν φορητούς HP ENVY, Compaq Pressario και HP Pavilion laptop που έχουν κατασκευαστεί από το Μάρτιο του 2013 έως και τον Οκτώβριο του 2016.

Τα barcodes των μπαταριών που ανακαλούνται ξεκινούν με τους κωδικούς: 6BZLU, 6CGFK, 6CGFQ, 6CZMB, 6DEMA, 6DEMH, 6DGAL και 6EBVA.

Η HP προτρέπει τους καταναλωτές που έχουν μια από τις μπαταρίες που έχουν ανακληθεί να σταματήσουν να τις χρησιμοποιούν άμεσα, να τις αφαιρέσουν από το φορητό υπολογιστή τους και να επικοινωνήσουν με την HP για μια δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σχετική σελίδα του προγράμματος ανάκλησης εδώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση