Σπάει τα ταμεία το Galaxy S8 στην Ν. Κορέα

You are currently viewing Σπάει τα ταμεία το Galaxy S8 στην Ν. Κορέα

Έχοντας ξεπεράσει πλέον τα 1 εκατομμύριο τεμάχια σε προ-παραγγελίες για το Galaxy S8 στη Νότιο Κορέα το νέο smartphone της Samsung έχει γίνει αυτό με τις περισσότερες προ-παραγγελίες στην ιστορία της εγχώριας αγοράς.

Η φρενίτιδα για το νέο Galaxy S8 ξέσπασε από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες με την πρώτη εβδομάδα να φτάνει τα 720.000 τεμάχια, ενώ τις επόμενες τρεις ημέρες προστέθηκαν επιπλέον περίπου 300.000 τεμάχια ξεπερνώντας έτσι τα 1 εκατομμύριο τεμάχια.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Samsung η εταιρεία έχει προβλέψει να πουλήσει περίπου 60 εκατομμύρια τεμάχια Galaxy S8 και Galaxy S8+, με τα 50 εκατομμύρια από αυτά να διατίθενται στην αγορά μέσα στο 2017.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση