Παρουσιάστηκαν τα νέα HP EliteBook

You are currently viewing Παρουσιάστηκαν τα νέα HP EliteBook

Όπως σας είχαμε ενημερώσεις πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η HP είχε έτοιμα τα νέα EliteBook 8470p και 8570p τα οποία και παρουσίασε σήμερα επίσημα. Τα νέα φορητά της HP έρχονται με τους νέους τρίτης γενιάς επεξεργαστές της Intel, ενώ η εταιρεία παρουσίασε επιπλέον μοντέλα στις 11 και 12 ίντσες.Για τα νέα HP EliteBook η HP δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας τους με αρκετές επιλογές μπαταριών έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να μπορεί να επιλέξει τον επιθυμητό συνδυασμό βάρους και αυτονομίας. Σε συγκεκριμένο συνδυασμό για το HP EliteBook 8470p υπάρχει μπαταρία με ονομαστική αυτονομία 36 ωρών! Η σειρά, όπως προαναφέραμε, περιλαμβάνει και μοντέλα στις 11 και 12 ίντσες τα 2570p και 2170p.

Η ποιότητα κατασκευής για όλα τα μοντέλα είναι υψηλών προδιαγραφών, ενώ οι τιμές διάθεσης για τα 8470p και 8570p ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα 899 δολάρια και αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα τον ερχόμενο μήνα.

Πηγή: Slashgear

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση