Παίξτε δωρεάν Civilization V όλο το Σαββατοκύριακο [VIDEO]

You are currently viewing Παίξτε δωρεάν Civilization V όλο το Σαββατοκύριακο [VIDEO]

Για αυτό το Σαββατοκύριακο και μόνο μέσω της υπηρεσίας Steam μπορείτε να παίξετε δωρεάν το, κορυφαίο ίσως, strategy game, Civilization VΜέχρι και το βράδυ της Κυριακής 27 Μαΐου έχετε τη δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι δωρεάν μέσα από την υπηρεσία Steam, ενώ για όσους χρήστες δεν διαθέτουν το παιχνίδι υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του μέσα στο Σαββατοκύριακο με τιμή 7,49 ευρώ. Επιπλέον η έκδοση Game of the year, η οποία περιλαμβάνει επιπλέον DLCs είναι διαθέσιμη για 9,99 ευρώ.

Από το 1991 που κυκλοφόρησε το πρώτο Civilization, το οποίο, όπως και τώρα, είχε σχεδιάσει ο Sid Meier’s η σειρά έχει γίνει ένα παιχνίδι πραγματικός θρύλος μεταξύ φανατικών gamers των strategy games.

Εμείς θα ευχηθούμε καλή διασκέδαση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση