Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazineενώ έχει καλύψει δημοσιογραφικά για τα μέσα με τα οποία συνεργαζόταν μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας. 

Εκτός από τη συνεργασία του με έντυπα ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι ο δημιουργός του FullPC και αρχισυντάκτης του μέσου για όσο αυτό ήταν ενεργό. Επίσης, έχει συνεργαστεί και με ηλεκτρονικά μέσα, όπως το blog των καταστημάτων Πλαίσιο και το Techblog.gr.

Από το 2020 συμμετέχει στο Tech Podcast, το podcast τεχνολογίας του Techblog.gr το οποίο και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης στην Ελλάδα με νέα και ειδήσεις τεχνολογίας, ενώ το Techblog.gr έχει στο YouTube το πρώτο κανάλι τεχνολογίας στην Ελλάδα μετρώντας περισσότερους από 130.000 συνδρομητές

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites, ενώ εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.