Επίσημη πρώτη για το Samsung Galaxy SIII στην Ελληνική αγορά [VIDEO]

You are currently viewing Επίσημη πρώτη για το Samsung Galaxy SIII στην Ελληνική αγορά [VIDEO]

Το FullPC.gr βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση στην Ελληνική αγορά της ναυαρχίδας των smartphones της Κορεάτικης εταιρείας, του νέου Samsung Galaxy SIII.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου smartphone ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, αλλά οι συνεργάτες μας από το FullGSM.gr έχουν ήδη μια συσκευή στα χέρια τους εδώ και μερικές ημέρες, οπότε για εμάς η αναμονή είχε τελειώσει νωρίτερα.

Το νέο smartphone της Κορεατικής εταιρείας, μιας και είχαμε την χαρά να δούμε όχι μόνο στην εκδήλωση της Samsung Electronics Ελλάς αλλά και νωρίτερα από το αδελφό FullGSM.gr, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ballux στη Γλυφάδα και η παρουσίαση έγινε από το Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος είναι γνωστός gadgetάκιας και τη γυναίκα του Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ συμμετείχαν και οι αθλητές μας Βλάσης Μάρας, Βούλα Παπαχρήστου και Χρήστος Αφρουδάκης .

Η βραδιά έκλεισε με του Onirama οι οποίοι και τραγούδησαν live για τους καλεσμένους της Samsung Electronics Ελλάς.

Περισσότερα για το νέο smartphone της Samsung μπορείτε να δείτε στο unboxing video, στις μετρήσεις των επιδόσεων αλλά και στο αναλυτικό hands on review video ( http://fullgsm.gr/review/handson/item/592-samsung-galaxy-siii-hands-on-review-video.html ) της νέας συσκευής που έχει ήδη αναρτηθεί στο FullGSM.gr

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση