Προβλήματα για τα νέα MacBook Air με τον Chrome

You are currently viewing Προβλήματα για τα νέα MacBook Air με τον Chrome

Τελικά φαίνεται ότι τα προβλήματα είναι δυνατόν να χτυπήσουν ακόμα και τις καλύτερες των οικογενειών. Αρκετοί χρήστες αναφέρουν κρασαρίσματα των νέων MacBook Air της Apple όταν χρησιμοποιούν τον Chrome

Οι αναφορές έρχονται πλέον … μαζικά και μπορεί κάποιος να τις βρεί στο Apple Support Communities όπου όχι και τόσο ευχαριστημένοι κάτοχοι των ολοκαίνουργιων MacBook Air της Apple αναφέρουν προβλήματα από τις πρώτες ώρες ή ημέρες παραλαβής του συστήματος τους σε συνδυασμό με τον Chrome.

Το καλό στο παραπάνω πρόβλημα είναι πως αν ο χρήστης επιλέξει τον ενσωματωμένο Safari ως browser ή κάποιον άλλο όπως πχ τον Firefox τότε τα νέα MacBook Air συμπεριφέρονται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μέχρι στιγμής κάποια λύση δεν υπάρχει ούτε από πλευράς Google, ούτε από πλευράς Apple.

Λέτε η Google να σαμποτάρει με αυτόν το τρόπο τα νέα συστήματα της Apple ;

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση