Έρχεται πρόστιμο στην Apple για το ένα έτος εγγύησης

You are currently viewing Έρχεται πρόστιμο στην Apple για το ένα έτος εγγύησης

Αρκετά division της Apple ανά την Ευρώπη έχουν ήδη χρεωθεί με πρόστιμο επειδή η εταιρεία δεν προσφέρει δύο έτη εγγύησης καλής λειτουργίας και ο καταναλωτής πρέπει να αγοράσει το δεύτερο έτος. Κάτι αντίστοιχο ετοιμάζεται και στην Ιταλία

Συγκεκριμένα και μέχρι στιγμής σε διάφορες Ευρωπαϊκές αγορές έχουν συνολικά επιβληθεί πρόστιμα ύψους 900.000 ευρώ στην Apple, όπως αναφέρει το Reuters. Αν μάλιστα η εταιρεία συνεχίσει να μην συμμορφώνεται σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι Ιταλικές αρχές επιπλέον 300.000 ευρώ θα είναι το πρόστιμο που θα επιβληθεί. Η Apple έχει 30 ημέρες για να απαντήσει στο αίτημα του AGCM, της αρχής ανταγωνισμού και εμπορίου στη γείτονα χώρα.

Άντε και στα δικά μας, είναι το σχόλιο μας ως καταναλωτές.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση