Η Sony εργάζεται στο PlayStation 4 ήδη από το 2010

You are currently viewing Η Sony εργάζεται στο PlayStation 4 ήδη από το 2010

Με απρόσμενο τρόπο ήρθε η αποκάλυψη ότι η Sony ετοιμάζει τη νέα 4η γενιά του PlayStation μόλις από το 2010 και όχι, όπως πολλοί θα περίμεναν, αρκετά νωρίτερα από το 2006 και αμέσως μετά την κυκλοφορία του PlayStation 3.

Η Sony κρατά σιγή ιχθύος σχετικά με το PlayStation 4 και επίσημα δεν έχουμε μάθει απολύτως τίποτα από την εταιρεία. Σε μια τόσο μεγάλη εταιρεία όμως υπάρχουν και πολλοί εργαζόμενοι. Έτσι στο προφίλ του Attila Vas στο Linkedin φαίνεται πως εργαζόταν ως Research and Development director στη Sony. Συγκεκριμένα αναφέρει μάλιστα ότι από το 2010 μέχρι και το 2012 εργαζόταν στη νέα γενιά του PlayStation.

Σίγουρα λοιπόν το νέο PlayStation 4 δεν θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τους επόμενου μήνες. Παρόλα αυτά η σημερινή κατάσταση με την κονσόλα της Sony να βρίσκεται στην αγορά περισσότερο από 5 έτη και ταυτόχρονα η αγορά να μη δείχνει έντονα σημάδια αναζήτησης ενός νέου συστήματος. Eίναι αυτό που θα ονομάζαμε αχαρτογράφητα νερά για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη Sony.

Εμείς ψηφίζουμε ότι η Sony θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του νέου PlayStation 4 μιας και ο ανταγωνισμός, λέγε με Xbox 360, δείχνει σημάδια γήρατος και οι φήμες για νέα κονσόλα είναι έντονες, σε αντίθεση πάντα με το τι συμβαίνει για το PlayStation 3.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση