Η παρουσίαση του FullPC όπως εμφανιζόταν στο site όταν αυτό ήταν ενεργό μέσο.

Το FullPC δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει άμεση, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση στους τομείς των υπολογιστών – φορητών ή όχι – περιφερειακών, software, gaming και γενικά την τεχνολογία γύρω από το IT.

Ειδησιογραφία, ανταποκρίσεις, αναλυτικές δοκιμές προϊόντων – reviews -, άρθρα οδηγούς και αποκλειστικές παρουσιάσεις είναι μερικοί από τους τομείς της θεματολογίας του FullPC.

Η ομάδα του FullPC στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν πολυετή παρουσία στο χώρο της ειδικής δημοσιογραφίας και ειδικότερα της τεχνολογίας, ενώ έχουν εργαστεί στα καλύτερα περιοδικά του χώρου.
Υπεύθυνος για την ύλη του site είναι ο Γιώργος Αρβανιτίδης ο οποίος έχει εργαστεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά πληροφορικής στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως τεχνικός συντάκτης στην Ελληνική έκδοση του PC Magazine. Στενός συνεργάτης, ο οποίος και αρθρογραφεί σε καθημερινή βάση, είναι ο Βασίλης Ορφανίδης, με τεχνικό background, προγραμματιστής, Linux fan & Apple fanboy, ερασιτέχνης φωτογράφος, Whovian & sci-fi fanatic, αλλά το κυριότερο περήφανος πατέρας.

Μυημένος ή όχι, αρχάριος ή προχωρημένος, αν είστε λάτρης της τεχνολογίας στο FullPC λειτουργούμε με γνώμονα τον τελικό χρήστη, εσάς δηλαδή. Εμείς σας καλωσορίζουμε στο FullPC και τον εντυπωσιακό κόσμο της τεχνολογίας.


Πληροφορίες σχετικά με το FullPC και τη συντακτική ομάδα

 

 

 

 

Το FullPC “βγήκε στον αέρα” του Ελληνικού internet τον Μάρτιο του 2012 από τον Γιώργο Αρβανιτίδη και εδώ θα βρείτε ένα αρχείο της αρθρογραφίας του site, με τις δημοσιεύσεις που γίνονταν την περίοδο που το FullPC ήταν ενεργό. Αρχισυντάκτης του FullPC ήταν ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ενώ αργότερα συνεργάστηκε στενά ως συντάκτης με το FullPC ο Βασίλης Ορφανίδης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Γιώργο Αρβανιτίδη θα βρείτε εδώ.