Η Sony παρουσίαζει στην Ελληνική αγορά όλες τις touch συσκευές της

You are currently viewing Η Sony παρουσίαζει στην Ελληνική αγορά όλες τις touch συσκευές της

Όλα τα νέα touch μωρά της Sony παρουσιάστηκαν σήμερα στον Ελληνικό τύπο σε μια εκδήλωση που πραγματοποίησε η Sony Hellas και το FullPC.gr βρέθηκε εκεί καλεσμένο της.

Είχαμε τη χαρά να δούμε και πάλι το εξαιρετικό Sony VAIO Duo 11, αλλά και τα νέα tablet της εταιρείας της σειράς Xperia, το οποίο και σας είχαμε παρουσίασε από το Βερολίνο στην IFA 2012. Φθινόπωρο

Η Sony Hellas ανακοίνωσε ανανεωμένα Sony VAIO T13 και Sony VAIO E14 τα οποία διαφέρουν από τα μοντέλα που γνωρίσαμε τον Ιούνιο στην προσθήκη οθόνης αφής και βέβαια Windows 8. Για το VAIO T13, το ultrabook της εταιρείας, έχουμε κάνει αναλυτικό review – για την έκδοση χωρίς την οθόνη αφής – και μπορείτε να το διαβάσετε.

Εμάς μας άρεσε και πάλι το νέο VAIO Duo 11, αλλά και το νέο all-in-one σύστημα, το VAIO L που είδαμε στην παρουσίαση. Δείτε στο video που ακολουθεί στιγμιότυπα από την εκδήλωση, η οποία έγινε στο χώρο όπου στεγάζεται το Fashion Workshop της Βίκυ Καγιά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση