Έρχονται την 1η Οκτωβρίου οι νέες A-Series “Trinity” APUs της AMD

You are currently viewing Έρχονται την 1η Οκτωβρίου οι νέες A-Series “Trinity” APUs της AMD

Φάινεται πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν η AMD ανακοινώσει τη νέα σειρά Trinity APUs οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις Fusion APUs που διαθέτει αυτή τη στιγμή η εταιρεία στην αγορά.

Οι πληροφορίες θέλουν την ανακοίνωση των νέων APUs με την κωδική ονομασία Trinity να πραγματοποιείτε την 1η Οκτωβρίου. Μάζι αναμένεται να κυκλοφορήσουν δεκάδες νέα motherboards τα οποία θα διαθέτουν το νέο socket FM2 και θα βασίζονται στα chipsets AMD A55, A75 και A85X.

Τα νέα ολοκληρωμένα της AMD θα κατασκευάζονται με τη μέθοδο HKMG 32nm, βασίζονται στην αρχιτεκτονική Piledriver και θα παράγονται στα εργοστάσια της GlobalFoundries. Εκτός απροόπτου λοιπόν αναμένουμε την κυκλφορία των A10-5800K, A10-5700K, A8-5500, Athlon X4-750K, Athlon X4-740, A6-5400K και τέλος του A4-5300.

Πηγή: OCW

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση