Sculpt Comfort Keyboard από την Microsoft για αυξημένη παραγωγικότητα

You are currently viewing Sculpt Comfort Keyboard από την Microsoft για αυξημένη παραγωγικότητα

Ένα νέο πληκτρολόγιο με εντυπωσιακό design ανακοίνωσε η Microsoft το Sculpt Comfort Keyboard το οποίο διαθέτει πλήκτρο Space χωρισμένο σε δύο τμήματα, κάτι που σύμφωνα με την εταιρεία αυξάνει την παραγωγικότητα.

Το νέο πληκτρολόγιο η Microsoft αναφέρει ότι είναι ο ιδανικός συνεργάτης για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Windows 8 που θα δούμε σε περίπου ένα μήνα. Το χωρισμένο σε δύο τμήματα πλήκτρο Space μπορεί να παραμετροποιηθεί έτσι ώστε να προσφέρει και επιπλέον λειτουργικότητα ως backspace. Αυτό, σύμφωνα με την Microsoft αυξάνει την ταχύτητα πληκτρολόγησης.

Το νέο πληκτρολόγιο είναι εργονομικά σχεδιασμένο και βασίζεται στο σχεδιασμό Contour Curve της Microsoft με αποτέλεσμα οι καρποί του χρήστη να βρίσκονται σε φυσική θέση, κάνοντας έτσι την πληκτρολόγηση περισσότερο ξεκούραστη.

Το νέο πληκτρολόγιο θα είναι σύντομα διαθέσιμο με τιμή στις ΗΠΑ 59,95 δολάρια.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση