Νέα SSD από τη Samsung με NAND flash μνήμες στα 21nm

You are currently viewing Νέα SSD από τη Samsung με NAND flash μνήμες στα 21nm

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα της σειρά 840 των SSD υψηλής απόδοσης  τα οποία χρησιμοποιούν TLC και MLC NAND flash μνήμες κατασκευασμένες με τη μέθοδο των 21nm.

Η νέα σειρά 840 της Samsung είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες των 128 GB, 256 GB και 512 GB βασίζεται σε TLC NAND flash μνήμες, ενώ η σειρά 840 Pro είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες των 64 GB, 128 GB, 256 GB και 512 GB και έρχεται με MLC NAND flash μνήμες.

Τα νέα SSD έρχονται με ενσωματωμένο το νέο MDX controller της εταιρείας ο οποίος σύμφωνα με τη Samsung προσφέρει όχι μόνο ιδιαίτερα υψηλή απόδοση αλλά και υψηλή αξιοπιστία.

Τα νέα SSD της σειράς 840 θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ ακόμα δεν έχουμε διαθέσιμες τις τιμές πώλησεις.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση