Έστειλε προσκλήσεις η Apple για τις 23 Οκτωβρίου. Προ των πυλών το iPad mini

You are currently viewing Έστειλε προσκλήσεις η Apple για τις 23 Οκτωβρίου. Προ των πυλών το iPad mini

Οι φήμες μέχρι στιγμής φαίνεται πως επιβεβαιώνονται μιας και πριν λίγο η Apple έστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους για το event της ερχόμενης εβδομάδας στις 23 Οκτβωβρίου. Το iPad mini είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το event στο οποίο η Apple προσκαλεί τους δημοσιογράφους θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 23 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στο San Jose της California και η πρόσκλησει όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω γράφει “We’ve got a little more to show you.” το οποίο αναφέρει ότι έχουν ακόμα κάτι μικρό να μας δείξουν.

Αν και επί “βασιλείας” του Steve Jobs στην Apple κανείς δεν περίμενε να δεί ένα 7άρι tablet από την Apple, σήμερα και αφού έχει περάσει πλέον ένας χρόνος από το θάνατο του “βασιλιά” στο Cupertino αποφάσισαν να μπούν στον ανταγωνισμό των οικονομικών tablets.

Οι φήμες θέλουν το νέο tablet να ξεκινά από τα 300 δολάρια περίπου για το μοντέλο στα 8 GB, κάτι όμως που θα διαπιστώσουμε την ερχόμενη Τρίτη.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση