H παραγωγή για τα νέα MacBook Pro ξεκινά τον Απρίλιο

You are currently viewing H παραγωγή για τα νέα MacBook Pro ξεκινά τον Απρίλιο

Μετά και την παρουσίαση του νέου iPad από την Apple αυτό που περιμένουμε είναι η ανανέωση της σειράς MacBook Pro. Σύμφωνα λοιπόν με το Digitimes η Apple έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου MacBook Pro στις 15 ίντσες μέσα στον Απρίλιο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ολόκληρη η σειρά MacBook Pro θα ανανεωθεί μιας και αποτελείται από μοντέλα τόσο στις 13,3 ίντσες όσο και στις 17 ίντσες. Πήγες μέσα από το Cupertino αναφέρουν ότι η Apple έχει ήδη παραγγείλει πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από μοντέλα στις 13,3 ίντσες λόγο της υψηλής ζήτησης για το συγκεκριμένο μοντέλο. Το ανανεωμένο λοιπόν MacBook Pro στις 13,3 ίντσες θα ξεκινήσει να παράγεται σε μεγάλες ποσότητες κάποια στιγμή τον Ιούνιο, όπου και θα έχει μειωθεί η ζήτηση για το τρέχον μοντέλο.

Η ανώνυμη πηγή μέσα από την Apple αναφέρει επίσης ότι η παραγωγή για τα νέα μοντέλα στις 15 ίντσες θα ξεκινήσει με 100.000 έως 150.000 τεμάχια μηνιαίως και σταδιακά θα αυξηθεί. Συνδυάστε τώρα τα παραπάνω με μια ακόμα φήμη που έρχεται από Ταϊβανέζικα έντυπα και θέλει την Apple να παρουσιάζει το δεύτερο τρίμηνο του 2012 ένα ultra-thin MacBook με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του MacBook Air αλλά με διάσταση οθόνης στις 15 ίντσες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση