Στις 2 Νοεμβρίου το iPhone 5 στα καταστήματα, από αύριο οι προ-παραγγελίες

You are currently viewing Στις 2 Νοεμβρίου το iPhone 5 στα καταστήματα, από αύριο οι προ-παραγγελίες

Ήρθε η στιγμή τα fanboys περίμεναν μιας και θα ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες για το iPhone 5 και στην Ελλάδα. Αυτό θα γίνει τα μεσάνυχτα, ενώ το νέο μωρό της Apple θα το βρείτε στα καταστήματα την ερχόμενη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες θέλουν τόσο Vodafone όσο και Cosmote να ανοίγουν τα μεσάνυχτα στις 00.01 τις σελίδες των προ-παραγγελιών τους για το νέο smartphone της Apple. Οι τιμές φαίνεται πως είναι αυτές τις οποίες είχαμε αποκαλύψει πρώτοι την προηγούμενη εβδομάδα. Με 739 ευρώ θα κάνετε δικό σας ένα iPhone 5 στα 16 GB, ενώ αντίστοιχα τα μοντέλα των 32 GB και 64 GB κοστολογούνται 859 ευρώ και 978,99 ευρώ.

Πάρε κόσμε, αν και οι πληροφορίες θέλουν την Apple να στέλνει στην Ελλάδα μόλις 2.000 τεμάχια τα οποία ακόμα και εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, φαντάζουν λίγα. Φαίνεται πως η Apple μας έχει χαμηλά στη λίστα προτεραιοτήτων της.

Αν και πληροφορίες για τη Wind δεν έχουμε ακόμα, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε την ημέρα κυκλοφορίας του iPhone 5 στην Ελληνική αγορά θα το διαθέσει και η Wind.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση