Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του SimCity [VIDEO]

You are currently viewing Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του SimCity [VIDEO]

Οι απανταχού fans της σειράς παιχνιδιών SimCity θα πρέπει να σημειώσουν στα ημερολόγια τους την ημερομηνία που ανακοίνωσε η Electronics Arts ότι θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση τόσο σε DVD όσο όμως και σε ψηφιακή μορφή.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το Twitter έγινε η ανακοίνωση ότι το νέο SimCity θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου 2013 στις ΗΠΑ και στις 8 Μαρτίου 2013 στην Ευρώπη. Μικρή καθυστέρηση σε σχέση με τις ανακοινώσεις που είχαν γίνει τον περασμένο Αύγουστο για κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Φεβρουάριο του 2013.

Οι προσδοκίες των απανταχού φίλων της σειράς SimCity από τον τίτλο είναι πολλές μιας και τα πρώτα δείγματα από τα videos που ανεβάζει η Maxis είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι τιμές διάθεσης είναι 59,99 ευρώ και 79,99 ευρώ για την deluxe έκδοση η οποία περιλαμβάνει επιπλέον γνωστά Βρετανικά, Γερμανικά και Γαλλικά κτίρια.

Δείτε παρακάτω και ένα από τα video που έχουν γίνει διαθέσιμα για το νέο SimCity.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση