HP Envy x2, notebook και tablet σε ένα

You are currently viewing HP Envy x2, notebook και tablet σε ένα

Τη δική της πρόταση στην κατηγορία των υβριδικών συστημάτων ανακοίνωσε η HP, το νέο HP Envy x2, το οποίο έρχεται με Windows 8 και αποσπώμενη οθόνη.

Το νέο HP Envy x2 μετατρέπετε με χαρακτηριστική ευκολία από notebook σε tablet και το αντίστροφο. Αυτό επιτυγχάνετε χάρη στην αποσπώμενη οθόνη αφής που διαθέτει. Η οθόνη μπορεί να αποσπαστεί από το πληκτρολόγιο χάρη σε ένα μαγνητικό σύνδεσμο.

Η οθόνη αφής του HP Envy x2 έχει διαγώνιο 11,6 ιντσών, το σύστημα έρχεται με τεχνολογία Beats Audio, ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης με αισθητήρα στα 8 MPixels αλλά και τεχνολογία NFC η οποία και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανταλλάσσουν περιεχόμενο με ευκολία.

Το σύστημα θα είναι διαθέσιμο τον ερχόμενο μήνα και η τιμή του θα ξεκινά από τα 889,99 ευρώ. Σε πρώτη ανάγνωση η τιμή φαίνεται τσουχτερή, αλλά αν βάλετε στην εξίσωση ότι αντικαθιστά δύο συσκευές, ένα notebook και ένα tablet, τότε μάλλον δείχνει προσιτή. Επιπλέον δεν θα χρειαστεί να συγχρονίζετε τα αρχεία σας μιας και θα βρίσκονται στην ίδια συσκευή.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση