Cooler Master Storm QuickFire TK μηχανικό πληκτρολόγιο για gamers

You are currently viewing Cooler Master Storm QuickFire TK μηχανικό πληκτρολόγιο για gamers

Η Cooler Master ανακοίνωσε ένα νέο gaming πληκτρολόγιο, το QuickFire TK το οποίο ξεχωρίζει χάρη στους μηχανικούς διακόπτες που διαθέτει.

Το νέο Cooler Master Storm QuickFire TK διαθέτει ενισχυμένο σασί από ατσάλι, φωτιζόμενα πλήκτρα και χάρη στους μηχανικούς διακόπτες του κάθε πλήκτρο έχει χρόνο ζωής που ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια πατήματα.

Ο φωτισμός του πληκτρολογίου ρυθμίζεται σε πέντε επίπεδα φωτεινότητας και σε 3 διαφορετικά modes, ενώ τα windows keys υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθούν.

Το νέο πληκτρολόγιο θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από τις 26 Νοεμβρίου με τιμή 79 ευρώ χωρίς το ΦΠΑ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση