Intel SSD DC S3700

You are currently viewing Intel SSD DC S3700

Νέα σειρά SSD ανακοίνωσε η Intel, τα SSD DC S3700 τα οποία προσφέρουν αυξημένη αντοχή και προστασία δεδομένων. Η Intel προτείνει τη νέα σειρά για τις ανάγκες κέντρων μηχανογράφησης, cloud computing και υπολογιστές υπέρ-υψηλής απόδοσης.

Τα νέα Intel SSD DC S3700 προσφέρονται σε χωρητικότητες 100 GB, 200 GB, 400 GB και 800 GB, προσφέρουν χαμηλό maximum latency και είναι δυνατόν να φτάσουν τα 75.000 IOPS κατά την ανάγνωση και 36.000 IOPS κατά την εγγραφή δεδομένων. Επιπλέον ενσωματώνουν την τεχνολογία HET [High Endurance Technology] της Intel χάρη στην οποία η αντοχή των MLC δίσκων φτάνει πολύ κοντά στα επίπεδα των σημαντικά ακριβότερων λύσων SLC.

Σε όλες τις χωρητικότητες διατίθενται σε εκδόσεις των 2,5 ιντσών, ενώ στις χωρητικότητες των 200 GB και 400 GB διατίθενται και σε διάσταση 1,8 ιντσών.

Ο τιμές πώλησης ανά χίλια τεμάχια στις ΗΠΑ για τα μοντέλα των 2,5 ιντσών είναι 235 δολάρια για το μοντέλο των 100 GB, 470 δολάρια για το μοντέλο των 200 GB, 940 δολάρια για το μοντέλο των 400 GB και 1.880 δολαριών για το μοντέλο των 800 GB. Αντίστοιχα οι τιμές πώλησεων των μοντέλων στις 1,8 ίοντσες είναι 495 δολάρια για το μοντέλο των 200 GB και 965 δολαρίων για το μοντέλο των 400 GB. Σε κάθε περίπτωση συνοδεύονται από εγγύηση πέντε ετών.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση